KNAUF maakt gipsspuitmachine nog gebruiksvriendelijker

Ruwbouw

Het bedrijf heeft hun bekende mengpomp, die wordt gebruik bij aannemers in de afwerking, onder handen laten nemen 'voor en door' professionele gebruikers om de details te verbeteren.

Het bedrijf heeft hun bekende mengpomp, die wordt gebruik bij aannemers in de afwerking, onder handen laten nemen ‘voor en door’ professionele gebruikers om de details te verbeteren.

PFT, een dochterbedrijf van Knauf, brengt de verbeterde versie van de mengpomp G4 X op de markt. Die ‘X’ staat voor de ‘neXt generation’, waarmee Knauf wil aangeven dat ze een verbeterde versie hebben ontwikkelde voor de volgende generatie van stukadoors, aannemers en gevelbezetters. Het vernieuwde model zou veelzijdiger en vooral gebruiksvriendelijker zijn. Bovendien is hij ergonomischer, wat een groot voordeel is voor de gebruiker.

“We hebben geen fundamentele functie veranderd aan de G4,” legt Henry Spitznagel van Knauf uit. “Het gaat vooral om ingrepen die het dagelijks werk van de vakman vergemakkelijken. Nieuwe technologie en research hebben het mogelijk gemaakt om de machine niet ingewikkelder, maar meer flexibel en gebruiksvriendelijker te maken.” (LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels