‘Kom alles over betaalbaar wonen te weten op Batibouw’

Nieuws

De algemeen directeur van FISA, Geert Maes geeft elke dag aan waarom u Batibouw moet bezoeken.

Zowat elke Belg droomt van een eigen en vooral betaalbare woning. Het aantal bezoekers die vandaag door de paleisgangen wandelt, toont aan dat de Belg zijn bouwkriebels nog lang niet kwijt is.

Toch is het geen nieuws dat voor elk bouw- of verbouwproject een aantal concrete moeilijkheden moeten worden overwonnen. Denk maar aan de verplichte energiebesparende investeringen – die op termijn winstgevend zijn maar een grotere basisinvestering vragen – en de onzekerheid over de toekomst van een aantal belangrijke fiscale maatregelen.

BATIBOUW deelt deze bezorgdheid en speelt met het thema ‘betaalbaar wonen’ op deze vragen in. Wie meer wil weten over dit onderwerp kan terecht op de dagelijkse infosessies die – elke dag van 22 februari tot en met 2 maart, afwisselend in het Nederlands en het Frans – in de Conference Room van BATIBOUW worden georganiseerd.
We leggen er haarfijn uit welke afwegingen de bouwer en verbouwer best maakt en welke financiële mogelijkheden er zijn. Nadien kan men uiteraard op de beurs zelf op zoek naar de beste partner(s) om zijn of haar droomproject te realiseren.

Inschrijven is noodzakelijk. Voor meer informatie: www.batibouw.com

Geert Maes

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels