Lees Ik ga Bouwen tot 3 maanden gratis!

Super summerdeal! Van jouw bouw-of renovatieproject een droomproject maken? Dan is dit iets voor jou! Ik ga Bouwen begeleidt je doorheen het hele traject: van aankoop tot verkoop, van bouwen tot renoveren en van afwerken tot inrichten. Ontdek praktisch advies en inspiratie.

Profiteer nu van deze zomeractie en krijg 5+1 nummer gratis of 10+3 nummers gratis!

Kies bij betaalwijze voor domiciliëring en krijgeen extra korting van 10%!

Ik ga Bouwen abonnement
Plannen voor je woning? Ik ga Bouwen begeleidt je doorheen het hele traject: van aankoop tot verkoop, van bouwen tot renoveren, van afwerken tot inrichten. Wij informeren en inspireren je iedere maand opnieuw met relevante, duidelijke artikels die je helpen bij de uitvoering van jouw droomproject.

Voordelen voor Ik ga Bouwen abonnees
Met een Ik ga Bouwen abonnement geniet je elke keer weer van de beste koop, bouw en renovatietips. Je ontvangt Ik ga Bouwen in je brievenbus, nog voordat het in de winkel ligt, en bent daarmee voordeliger uit dan wanneer je het los koopt in de winkel.

Geef Ik ga Bouwen cadeau
Ken je iemand die (ook) fan is van verbouwen? Geef dan een abonnement op Ik ga Bouwen cadeau! ! Profiteer nu van deze speciale aanbieding en betaal 5+1 nummer gratis of 10+3 nummers gratis.

Vragen over je abonnement?
Onze klantendienst helpt je graag verder elke werkdag van 8u tot 16u30 via het nummer 02/556.41.50 of via mail naar abo.dpgmedia@partnerpress.be

Benieuwd naar de andere titels uit de Super summerdeal?
Kijk dan op vtwonen, Wonen Landelijke Stijl, Stijlvol Wonen, Feeling Wonen, Flow of Donald Duck!

Deze aanbieding is geldig in België t.e.m. 30/09/2020. Het voordeeltarief geldt voor 6/13 nummers, ongeacht eventuele prijsstijgingen. Je ontvangt de eerstvolgende editie van Ik ga Bouwen in je brievenbus. Het abonnement stopt automatisch. Uw persoonlijke gegevens worden verzameld en verwerkt door AMP NV, Lenniksebaan 451, 1070 Anderlecht; ondernemingsnummer 0403.482.188. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw rechten kunt u de volgende webpagina raadplegen: viapress.be/cgv. Lees hier het privacybeleid van DPG Media Home Deco.