Kunstige dampkap wint Red Dot Design Award 2013

Keuken

De producent van elektrische huishoudapparaten Whirlpool heeft een belangrijke erkenningen gekregen voor de 'Art Gallery Hood'-collectie. De kunstige dampkappen van het merk sleepten de Red Dot Design Award 2013 - Honourable Mention in de wacht. Deze specifieke award wordt uitgereikt aan producten die een uitstekende detailoplossing aanbieden.

De producent van elektrische huishoudapparaten Whirlpool heeft een belangrijke erkenningen gekregen voor de ‘Art Gallery Hood’-collectie. De kunstige dampkappen van het merk sleepten de Red Dot Design Award 2013 – Honourable Mention in de wacht. Deze specifieke award wordt uitgereikt aan producten die een uitstekende detailoplossing aanbieden.

Whirpool introduceerde in de keuken een afzuigkap en kunstwerk in één onder de naam ‘Art Gallery Hood’-collection. Op het dampkap van Whirpool kan je een kunstwerk aanbrengen. Daarvoor heb je de keuze uit vier verschillende designs, die geprint werden op glas. Op die manier geef je je keuken een vrolijke én persoonlijke toets. Bovendien kan je de print regelmatig veranderen en geeft het de keuken een ‘nieuwe’ uitstraling.

Voor het ontwikkelen van deze kunstige dampkap viel Whirpool in de prijzen en mochten ze de Red Dot Design Award 2013 vanuit Duitsland mee naar huis nemen.

(LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels