Kwaliteit en design bij bulthaup

Keuken

Elke dag kiezen we een stand die speciaal in het oog springt. Voor paleis 11 is dat vandaag de stand van het Duitse merk bulthaup dat garant staat voor kwaliteit dankzij een functioneel, maar ook trendy design.

Een perfecte afwerking, kwaliteit en functionaliteit zijn enkele van de kernbegrippen waar bulthaup zijn werkmethode rond richt. Met de bulthaup b3 lijn heeft u de keuze tussen een verscheidenheid aan topmaterialen en afwerkingen. Dit is echt het beste van het beste als het aankomt op keukens.

Wie een kleiner budget heeft, maar toch absoluut niet wil inboeten aan kwaliteit kan ook bij bulthaup terecht. De b1 lijn heeft een meer beperkte keuze aan materialen, maar moet zeker niet onderdoen in kwaliteit.

Nieuwigheden

Op Batibouw kan u de stand gaan bekijken en genieten van enkele nieuwigheden die worden tentoongesteld zoals een nieuwe front in ongeschaafd eikenhout. Het front ziet eruit als ruw eikenhout, maar verliest zeker zijn elegantie niet.

Een heel unieke nieuwigheid is het aluminium front dat nu ook beschikbaar is in brons, waardoor de kleurschakeringen heel gevarieerd zijn. Verder speelt bulthaup in op de trend van de onzichtbare keuken met inschuifkasten en een voorraadkast die in Duitsland een designprijs heeft gewonnen. Ten slotte pakt het Duitse merk uit met een heruitgevonden afwerking van laminaat. De stukken worden aan mekaar gesmolten waardoor de afwerking nagenoeg perfect is.

Sterk distributienetwerk

Naast design is ook een goed distributienetwerk belangrijk. In België wordt gewerkt met een vast team van A-dealers, wat betekent dat die dealers exclusief bulthaup verkopen. Karel Van Damme van Van Damme Team in Gent: “We werken in België met een vast team van dealers en zijn aanwezig in de belangrijkste steden. Bulthaup is één van de sterkste keukenmerken ter wereld, beter dan bulthaup kan bijna niet. Al onze producten zijn een 10 op 10.”

Onzichtbare keuken

De keuken staat steeds meer centraal in de woning, maar tegelijk wil men ze zoveel mogelijk integreren in de andere woonruimtes.

Karel Van Damme: “Het esthetische wordt steeds belangrijk, de keuken moet er goed uitzien want ze wordt een deel van de woonkamer. Tegelijkertijd wil men alle apparaten kunnen verbergen, zonder ze echt op te bergen want een keuken moet in de eerste plaats functioneel zijn. Bulthaup is op dit gebied een trendsetter met innovatieve designs zonder aan functionaliteit en comfort te moeten inboeten.” (RDM)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels