Laat je adviseren bij het inrichten van je woning

Interieur

'Kamerbreed' geeft professioneel interieuradvies voor de inrichting van de woning. Zo komen interieurdromen zonder veel poespas uit. Maar ook op blogs kan je heel wat inspiratie opdoen en tijdschriften kunnen je een duwtje in de juiste richting geven.

‘Kamerbreed’ geeft professioneel interieuradvies voor de inrichting van de woning. Zo komen interieurdromen zonder veel poespas uit. Maar ook op blogs kan je heel wat inspiratie opdoen en tijdschriften kunnen je een duwtje in de juiste richting geven.

Het inrichten van een woning, zodat ze volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen, is geen sinecure. Er zijn zoveel mogelijkheden, stijlen én winkels dat het bijna onmogelijk wordt om door de bomen het bos nog te kunnen zien. Het is daarom aan te raden om je te laten bijstaan voor advies. Je kan het natuurlijk ook allemaal zelf doen en bedenken, maar vaak ontstaan er nieuwe ideeën door samen met andere mensen de mogelijkheden te doorlopen.

Professioneel interieuradvies

Een voorbeeld van een professioneel adviesbureau voor interieur is ‘Kamerbreed‘, het bedrijf van Christel Guinée. Zij helpt je meedenken en zorgt voor een vertaling van het interieur in je gedachten naar een concreet interieur. Aan de hand van workshops en moodboards kom je zo al een hele stap dichter bij je gedroomde interieur. Bovendien kan je je zelfgemaakte moodboard laten realiseren door Kamerbreed: van het bestellen van materialen tot coördinatie en uitwerking.

‘Kamerbreed’ is maar een van de talloze voorbeelden van interieurbureaus. Je kan je zelfs laten bijstaan in winkels als Habitat en Ikea, die je helpen bij het uittekenen (hetzij wel heel basic) van je plannen. Ook in een winkel als Flamant kan je terecht voor het uittekenen van je plannen.

Blogs en andere media

Wie liever zelf aan de slag gaat, kan zich laten inspireren door interieurtijdschriften, interieurboeken of blogs. De woonreportages in tijdschriften, zoals die in ‘Ik Ga Bouwen & Renoveren’ of ‘Beter Bouwen & Verbouwen’ , kunnen je inspireren voor je eigen woning of je met een nieuwe blik naar je interieur laten kijken. Plots zie je misschien mogelijkheden die je voorheen niet zag. Ook blogs zijn prima hulpmiddelen om je te laten inspireren voor je interieur. Voorbeelden van toffe interieurblogs zijn onder meer Woonblog, Coffeeclatch (waar je ongegeneerd kan binnenkijken bij creatieve geesten) en Oh My Goodness.

(LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels