Laat uw gras maaien door een robot

Nieuws

De temperaturen stijgen en zo ook de grassprieten op uw gazon. Wie wil zomeren in zijn tuin zal deze zomer weer regelmatig de grasmachine over en weerc moeten duwen ... tenzij u beroep doet op de kracht van een ander natuurlijk.

We kennen allemaal de gerobotiseerde stofzuiger; een futuristische schijf die uw vloeren brandschoon maakt terwijl u luiert in de zetel. Wolf-Garten biedt u nu dezelfde service voor het gazon.

Hun Robo scooters glijden zacht en gelijkmatig over het gras en dankzij de hoge rotatiesnelheid van de messen maken ze zelfs korte metten met langere sprieten. Wanneer hun batterij bijna leeg is, gaan ze op eigen houtje naar hun laadstation, om meteen weer aan de slag te gaan zodra de batterij weer opgeladen is.

De scooters zijn beschikbaar in 2 modellen. Zo is de Robo Scooter 500 de perfecte partner voor de “kleinere” tuin; hij kan tot 500 m² de baas, en maait verbluffend lang: pas na drie uur moet hij zijn laadstation gaan opzoeken! De 3000-versie is dan weer een grote hulp bij het maaien van grasvelden tot 3000 m². Na anderhalf uur stevig doorwerken moet hij voor 2 uur naar zijn laadstation om de LiIon batterijen op te laden. Daarna gaat hij meteen weer aan de slag en voert dus op één dag meerdere maaicycli uit.

Stel dus niet uit tot morgen wat je vandaag door een robot kan laten doen. (KS)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels