Laatste dag van Batibouw

Nieuws

Het is moeilijk te geloven dat we intussen aan de laatste dag van de beurs toe zijn.

Het is moeilijk te geloven dat we intussen aan de laatste dag van de beurs toe zijn. Toen we op donderdag 20 februari de beurs openden hoopte ik dat we na afloop tevreden reacties zouden krijgen van de bezoekers. Ik denk dat we intussen mogen zeggen dat we ons doel bereikt hebben.

We kozen dit jaar voor ‘betaalbaarheid’ als één van de hoofdthema’s van de beurs, en speelden daarmee in op wat écht leeft bij de Belgische bouwer en verbouwer. Die kon niet alleen nieuwe producten en diensten ontdekken bij de aanwezige exposanten, maar bijvoorbeeld ook gratis infosessies bijwonen waarbij men tips kreeg om betaalbaar te bouwen, zowel door materiaalkeuze als door het intelligent omspringen met de bestaande premies.

Dat we zoveel mensen hebben kunnen informeren en inspireren mag vanavond dus zeker gevierd worden, want daarvoor doen we het, en daarvoor wil ik ook graag alle exposanten en alle medewerkers van harte bedanken. Daarnaast nodig ik u ook nu al uit op BATIBOUW 2015, van donderdag 26 februari tot en met zondag 8 maart. Tot een volgende BATIBOUW!

Geert Maes

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels