Lafiness stelt nieuw badkamersanitair voor

Nieuws

Globo demonstreert met zijn nieuwe Paestum-badkamercollectie dat klassieke vormen een klasse uitstralen die van alle tijden is.

Globo, de Italiaanse topproducent van hoogwaardig badkamersanitair, demonstreert met zijn nieuwe Paestum-collectie dat klassieke vormen een klasse uitstralen die van alle tijden is.

Bovendien laat deze sierlijke luxe zich perfect combineren in hedendaagse interieurs, wat een boeiende spanning introduceert in de ruimte. Lafiness brengt met Paestum opnieuw een grote naam in zijn boeiende collecties en doet zo zijn motto ‘Bron van baden’ alle eer aan.

Paestum roept een wereld op van beredeneerde verfijning. Van wastafel tot handdoekrek, van vrijstaande badkuip op leeuwenpoten tot gechromeerde, zwartmetalen of zwarthouten onderbouwelementen voor wastafels: de verleiding is onmiskenbaar, maar door het strakke kleurengebruik discreet.

Het spel tussen zwarte of zeer donkere elementen en wit creëert een weldadige sfeer die sluitend past bij de badkamer als wellnessruimte, een oase om te herbronnen en tot rust te komen.

De kwaliteit van het superieure porselein en het meubilair zijn van het hoogste niveau.

Ik ga Bouwen & Renoveren

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels