Levis opent Brusselse pop-upplek om nieuwe collectie te promoten

Decoratie en meubilair

Het verfmerk opent in het centrum van onze hoofdstad op 2 april een 'Levis Ambiance House', een tijdelijke plek waar onder meer workshops, events en acties zullen gehouden worden.

Het verfmerk opent in het centrum van onze hoofdstad op 2 april een ‘Levis Ambiance House’, een tijdelijke plek waar onder meer workshops, events en acties zullen gehouden worden.

Het Levis Ambiance House in Brussel wordt naar eigen zeggen ‘een creatieve verzamelplaats rond en met kleur in een hippe en vernieuwende setting’. Nog tot en met 31 mei zal de 250m² gevuld worden met heel veel kleur ter ere van de nieuwe Ambiance-collectie. Trendsetters uit de lifestyle- en designwereld komen er tijdens deze periode advies en lezingen geven.

Elke woensdag en zaterdag zijn er bijvoorbeeld kleuradviessessies met een expert ter zake. Heeft u plannen met uw woonkamer? Of bent u nog op zoek naar het perfecte kleurtje voor de slaapkamer? Dan kan u raad vragen aan de Levis kleurexpert. Leuk extraatje: de deelnemers ontvangen een waardebon van Levis. Daarnaast is er ook een heuse koffiebar, waar u de capsulecollectie van designer Bruno Pieters kunt ontdekken, en een co-working space. (AB)

Place de Brouckère 4, 1000 Brussel / Telkens open op woensdag, vrijdag en zaterdag

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels