Gratis capsulemachine van Dolce Gusto bij je abonnement!

[Deze actie is afgelopen]. Ik ga Bouwen heeft een leuke aanbieding voor jou! Abonneer je nu voor 15 nummers op Ik ga Bouwen en krijg er de Lumio capsulemachine van Nescafé Dolce Gusto (t.w.v. €119) gratis bij. Je betaalt slechts €89 i.p.v. €226,50! Bovendien ontvang je ook een voucher van €10, te besteden aan capsules in de webshop van Dolce Gusto. Haast je, want OP = OP!

Nog meer voordeel? Kies hieronder voor betaling via domiciliëring en krijg een extra korting van 10%!

Jouw geschenk:
Maak niet alleen de lekkerste Cappuccino’s en Espresso’s, maar ook thee-varianten en chocomelk met deze automatische capsulemachine van Nescafé Dolce Gusto. Met zijn compact design tover je snel warme én koude dranken op tafel. De technologie is volledig ingewerkt in de voet van de machine, wat de Lumio™ een compact en stijlvol design geeft dat perfect past in elke keuken. Lumio™ is 37cm (H) x 18cm (B) x 22cm (D) met een watertank van 1L en een XL-drankenfunctie. Verwen jezelf, familie en vrienden! Make your every day, less everyday, by Nescafé Dolce Gusto.

Deze aanbieding is geldig in België t.e.m. 30/04/2020 en zolang de voorraad strekt. Het voordeeltarief geldt voor 15 nummers, ongeacht eventuele prijsstijgingen. De voucher van €10 op capsules is geldig in de webshop van Dolce Gusto bij een minimumbesteding van €35. De Lumio capsulemachine van Nescafé Dolce Gusto (+voucher van €10) wordt gratis naar je thuis gestuurd na ontvangst van betaling van je abonnement. Je ontvangt het eerstvolgende nummer van Ik ga Bouwen dat verschijnt.