Magazine

De nieuwe Ik ga Bouwen is vanaf nu te koop!

Als we het hebben over modewoorden in de bouwsector, dan staat duurzaamheid de laatste jaren steevast ergens in de top drie. We hechten er steeds meer belang aan en proberen dan ook duurzamer om te springen met ons energie- en waterverbruik en geven de voorkeur aan duurzame materialen. Hout is zo’n materiaal dat van deze groeiende bewustwording profiteert. Het maakte de afgelopen jaren een geslaagde comeback in onze interieurs, en niet alleen voor de vloer. Hoe hout zich nog kan manifesteren in onze woningen, lees je in het nieuwe nummer van Ik ga Bouwen.

Ook als bouwmateriaal blijft hout trouwens innoveren. Het leent zich namelijk perfect, samen met nog een aantal andere materialen, tot prefabricatie. Of hoe je een woning voor een (groot) deel in het atelier kan laten maken.

Duurzaam omspringen met en dus besparen op je energieverbruik betekent isoleren. Hoe je dat slim aanpakt bij renovatie, ontdek je eveneens in het nieuwe nummer. Verder buigen we ons over de basisprincipes van de elektrische installatie en geven we tips & tricks bij het samenstellen van je ideale keuken. En zoals elke maand laten we je binnenkijken in drie inspirerende woningen.

Nu te koop in de winkel of abonneer je hier!