Meer dan een klassieke bureaustoel

Meer dan een klassieke bureaustoel

Interieur

De bureaustoel Mirra 2, een ontwerp van Herman Miller, overtreft de verwachtingen.

De bureaustoel Mirra 2, een ontwerp van Herman Miller, overtreft de verwachtingen.

Eerst introduceerde Herman Miller de Mirra. Amper een jaar later is er al een opvolger klaar: de Mirra 2, een vernieuwde uitvoering van de populaire Mirra. Met het vernieuwde model speelt Herman Miller in op de veranderende werkomstandigheden in moderne kantoren, waar individueel en gezamenlijk werken snel en flexibel worden afgewisseld.

Commentaar en feedback op de Mirra werd gebruikt bij het ontwerpen van de Mirra2. Herman Miller werkte voor dit notwerp samen met het Berlijnse ontwerpbureau Studio 7.5. Er werd minder materiaal gebruikt tijdens de productie, de stoel is lichter en nog meer toegespitst op de persoonlijke zitbehoeften van de gebruiker. Zo beweegt de Mirra2 mee en biedt in verschillende posities ondersteuning waar die nodig is. Met de Mirra2 draagt Herman Miller zijn steentje bij tot het nieuwe kantoorconcept: The Living Office.

Ergonomie op de eerste plaats

De Mirra2 heeft twee belangrijke uitgangspunten: enerzijds is er het aanpassingsvermogen en anderzijds de ondersteuning. De stoel levert een actieve bijdrage aan een gezonde lichaamshouding. De membraamzittingen en geperforeerde rugleuning zorgen voor een temperatuur-neutrale zitting.

Meer informatie via: www.hermanmiller.com

(LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels