Meubelbeurs van start gegaan

Nieuws

Van 4 tot 7 november kan u in Brussels Expo terecht voor de Meubelbeurs. Met een bezetting van 7 hallen en een oppervlakte van rond de 70.000 m² worden opnieuw ongeveer 20.000 bezoekers verwacht.

De Meubelbeurs Brussel is in de meubelwereld een erg belangrijk gegeven geworden, een echt aankoopmoment. En niet alleen voor België en Nederland, ook voor Frankrijk is de beurs van Brussel cruciaal. Dat heeft vooral te maken met het aanbod: gediversifieerd en commercieel, en precies wat de meubelhandel zoekt voor zijn kernassortiment. Dat meldt Bouw en Wonen.

Er is een erg gevariëerd en hedendaags meubelaanbod in het moderne middensegment van Belgische meubelfabrikanten net zoals in het massief meubelaanbod. Er zijn ook competitieve en attractieve zitmeubelen van Belgische fabrikanten te vinden, evengoed als grote internationale merken. Verder zijn de inspanningen op vlak van produktvernieuwing enorm. Ook zijn er een aantal nieuwe exposanten, vooral vanuit Portugal en Spanje.

Ondanks de nieuwe beurs Esprit Meuble die 10 dagen later plaats vindt, blijft Frankrijk sterk present met grote namen als Gautier, Parisot, Demeyere. Girardeau, Célio, Lelièvre, Zago, maar vooral in Brussels by Night met Sapsa, Simmons Matelas, Pirelli Bedding, Tréca de Paris en France Biotex.

Ook de Nederlanders zijn opnieuw sterk vertegenwoordigd, en krijgen terug hun eigen stekje in Holland à la Carte. Geen oranje dit jaar, wel een Hollands sfeertje in Mondriaan dessin en dito kleuren, lichter en strakker, passend bij de evolutie van het aanbod van dit Nederlands collectief. Exposanten zijn ondermeer Probilex, Cartel Living, Vidato, Chita, Spinder, Kluskens, Schuitema, Helderr, Bijnen Goretti, Brouwers, Klotz, Jade en De Graaf. (RDM)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels