Mijn Eggo-keuken en ik? De perfecte match!

Mijn Eggo-keuken en ik? De perfecte match!

Eggo

In lijn met het meubilair qua materialen en kleuren, lang of breed, al dan niet met kookeiland of bartafel, strak en sober of juist pittig en gedurfd, met de laatste nieuwe toestellen … Elke Èggo-keuken is uniek, op maat gemaakt om een weerspiegeling van jou te zijn, en precies toegesneden op jouw wensen en behoeften.

Mathieu en Géraldine

Als samenwonend koppel zonder kinderen zijn Mathieu en Géraldine sterk gericht op hun carrière. Bij de renovatie van hun huis hadden ze hun zinnen gezet op een esthetische, maar ook en vooral functionele keuken met veel opbergmogelijkheden. Hun oordeel? Ze zijn dol op het resultaat en vertoeven nu ook ’s avonds na het werk graag in de keuken.

“Een vriend raadde ons Eggo aan, en het resultaat is echt kwalitatief hoogstaand. Aanvankelijk hadden wij een grote keuken in gedachten, met verschillende werkbladen en een centraal kookeiland. We hebben onze verwachtingen wat moeten bijstellen door tal van beperkingen op het vlak van ruimte en renovatiemogelijkheden, maar nu zijn we in de wolken! Onze keuken is een heel aangename ruimte geworden.”

Lees hier het volledige verhaal van Mathieu en Géraldine.

 

Aurélie, Thomas & Co

Aurélie en Thomas hebben een kleuter in huis. Hun keuken was toe aan renovatie, en hoewel er weinig plaats was, wilden ze absoluut een bar en véél opslagruimte. Ze kozen voor een extra kindvriendelijke afwerking zonder zichtbare handgrepen, zodat er geen kinderhoofdjes tegen kunnen stoten.

“Wij konden heel goed opschieten met Jannick bij Eggo: zij stelde ons meteen op ons gemak en snapte onmiddellijk onze wensen. Het eerste voorgestelde project was zelfs direct een schot in de roos, want het was helemaal wat we nodig hadden. Wij zijn echt heel tevreden. We hebben nu onze droomkeuken, en aangezien ze opengewerkt is naar de leefruimte toe, benutten we ze zelfs nog meer.

Lees hier het volledige verhaal van Aurélie, Thomas & Co.

 

Lisa en Evi

Toen ze voor het eerst gingen samenwonen, wilden Lisa en Evi hun keuken renoveren, en daarvoor hadden ze al enkele ideeën in gedachten: zo veel mogelijk lades uit ergonomisch oogpunt, en een relatief neutrale, tijdloze en toch betaalbare keuken.

“Dankzij het deskundige advies van Sofie zijn we snel tot een mooi project gekomen qua design. Onze ruimte was erg beperkt, dus hebben we vindingrijkheid aan de dag moeten leggen om de opbergruimte te optimaliseren. We wilden ook een vaatwasser en geen wandkasten, wat het werk er niet makkelijker op maakte. Maar het is ons gelukt. Het is heerlijk vertoeven in onze keuken. En we hebben nu alles binnen handbereik – superpraktisch!”

Lees hier het volledige verhaal van Lisa en Evi.

 

Annette en haar partner

Ze droomden al jaren van een nieuwe keuken … en hun droom is werkelijkheid geworden dankzij Eggo. Annette en haar partner hadden een pure witte keuken in gedachten met lichte, uiterst strakke lijnen, maar ook met een gezellige hoek om samen te eten.

“Dankzij de brede waaier van modellen, details en afwerkingen die Eggo ons voorstelde, hebben we ons basisidee nog verfijnd en verbeterd. Ook de flexibiliteit in de keuze van toestellen, gootstenen en dies meer vonden wij belangrijk. Onze keuken geeft ons nu elke dag een morele boost en fleurt ons leven op … en dat van onze kleinkinderen!”

Lees hier het volledige verhaal van Annette en haar partner.

 

Jean-Baptiste en zijn clan

In het gezin van Jean-Baptiste is koken een echte passie. Toen het tijd werd om de bestaande keuken te vernieuwen, was dat het ideale moment om ze nog beter uit te rusten met hoogwaardige toestellen.

“Wij wilden graag veel opbergruimte, een groot werkblad en nieuwe toestellen om te koken en te bakken. Op ergonomisch vlak hadden wij ook behoefte aan een hoger werkblad en een hogere gootsteen, wat beter is voor onze rug. Bij Eggo vonden we onmiddellijk wat we mooi vonden en nodig hadden. Sinds onze keuken geplaatst werd, brengen we er veel meer tijd in door … en we doen er veel meer dan alleen koken!

Lees hier het volledige verhaal van Jean-Baptiste en zijn clan.

Ontdek nu de herfstcondities bij Eggo: GRATIS MONTAGE + een GRATIS elektro naar keuze (aanbod geldig tot 17/11/2018).

Ontvang bovendien bij aankoop en op vertoon van je lezerscode (NESTWEBNLEGGO2018) een Calla cadeau! (één code per keuken, geldig tot 17/11/2018).

Op zoek naar een nieuwe keuken? Deel je ideeën met een van onze adviseurs tijdens een afspraak in de winkel en ontvang gratis een gedetailleerde offerte, zonder aankoopverplichting. Maak hier je afspraak.

In samenwerking met Eggo

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels