Mode op Batibouw

Nieuws

Het lijkt geen evidente combinatie, maar op Batibouw zijn er ook enkele standen die zich volledig toeleggen op kledij, gespecialiseerde kledij weliswaar.

Het lijkt geen evidente combinatie, maar op Batibouw zijn er ook enkele standen die zich volledig toeleggen op kledij, gespecialiseerde kledij weliswaar. In paleis 4 kan je bij Jobman, Snickers en Herock terecht voor gespecialiseerde kledij voor de bouwsector.

Uiteraard moet de kledij tegen een stootje kunnen, daarom wordt er voornamelijk gewerkt met polyester, katoen en kevlar, een heel sterke stof die voornamelijk wordt gebruikt door bouwvakkers die vaak op hun knieën moeten werken. Jobman brengt speciaal voor Batibouw een nieuwe broek op de markt die volledig gemaakt is van deze sterke stof. Ook de andere items zijn duidelijk gemaakt voor mensen uit de bouwsector. Broeken met verharde kniestukken voor extra bescherming, veel zakken en warme fleece truien zijn het geschikte werkmateriaal voor vaklui. “We maken vooral kledij voor schrijnwerkers, dakwerkers en schilders”, zegt een vertegenwoordiger van Jobman.

Daarnaast moet de kledij ook krimpvrij zijn, sterke naden hebben en in het bezit zijn van een stevige rits. Hoewel de meeste kledij zwart of grijs is, bespeuren we in de t-shirt afdeling ook enkele fluo kleuren. Omdat ze bij Jobman hun publiek goed kennen, zijn er ook enkele acties gelanceerd met items die geïnspireerd zijn op het WK voetbal in Brazilië. Denk aan zwarte, rode en gele knielappen of T-shirts in de Belgische driekleur.

Naast kledij, worden er ook schoenen en accessoires zoals bretellen en gereedschapstassen aangeboden.

(rdm)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels