Nationaal Symposium over Duurzaam Bouwen

Nieuws

BURO II & ARCHI + I hebben het onder meer over het hand in hand gaan van esthetiek en duurzaamheid.

Recticel Insulation, Eternit en Borth organiseren het Nationaal Symposium over Duurzaam Bouwen op 19 september. Dit is een gratis evenement voor architecten, waar enkele gastsprekers hun visie op dit thema of projecten komen voorstellen. Onder meer BURO II & ARCHI + I stellen hun duurzame realisaties voor en geven een woordje uitleg over hun werkmethode.
Het Nationaal Symposium over Duurzaam Bouwen wil de aandacht vestigen op het milieu in combinatie met de strengere normen en eisen die vaak aan een architect worden opgelegd. Bovendien kan zorg voor het milieu heel wat extra administratie met zich meebrengen. Recticel Insulation, Eternit en Borth willen de discussie over dit thema op het Nationaal Symposium voor Duurzaam Bouwen aanwakkeren.

Tijdens het evenement zijn er twee lezingen voorzien door Herman Jult van BURO II & ARCHI = I en een lezing door Eric Winnepenninckx van WTCB. Daarna is er een voorstelling van twee concrete cases: het Sint-Jozefcollege in Izegem en het Monnikenbos in Liedekerke. Daarnaast voorziet de organisatie nog serviceverlening voor iedereen die met vragen zit over dit thema. Nadien kunnen de gasten genieten van een buffet.

Het Nationaal Symposium voor Duurzaam Bouwen is een gratis evenement voor architecten, maar inschreven is verplicht. U kan hiervoor surfen naar de website van Recticel Insulation.

Praktische Informatie: Nationaal Symposium voor Duuzaam Bouwen
Woensdag 19 september – vanaf 16.00 uur
Salle de conférence ‘De Montil’
Moortelstraat 8
1790 Affligem

(LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels