Natuzzi Butterfly Chair: een pièce unique

Nieuws

De stof Butterfly is een fluweel bestaande uit 47% katoen en 53% kopra, een natuurlijk weefsel op een basis van 100% katoen.

Natuzzi staat borg voor originaliteit en optimale zorg voor totaal-gecontroleerde productie-processen. Dat wil zeggen: de controle over alle fases van het productieproces, gaande van de selectie van de runderen en het looien van de huiden tot de productie van de zitkaders en de vullingen, het assembleren, verpakken tot en met de marktintroductie. Dit stelt Natuzzi in staat te werken met ambachtelijk-geïnspireerde materialen.

De stof Butterfly is een fluweel bestaande uit 47% katoen en 53% kopra, een natuurlijk weefsel op een basis van 100% katoen. Het productie-proces van de stof Butterfly gaat erg langzaam. Normale snelheid van een weefgetouw is 300 steken per minuut, voor de stof Butterfly zijn dit er slechts 80. Resultaat van dit delicate productieproces is dat slechts 5 m per dag kan geproduceerd worden.

PRODUCTINFORMATIE:

Fauteuil George in stof Butterfly:

Afmetingen: 91 B x 89 H x 106 D cm

Prijs: 1.725€

Bijzettafel Terence, H53 cm x D40 cm, vanaf 355€

Tapijt Betsi, 170 x 240 cm: 1.199€ ; 270 x 190 cm: 1.499€

Fauteuil George in de stof Butterfly, gekenmerkt door zijn frivoliteit, elegantie en ‘chique’.

It’s how you live

Het gebruik van dergelijke delicate stoffen herbevestigt de Natuzzi filosofie ‘It’s how you live’ waarin de passie en de onophoudelijke zoektocht naar perfectie zit vervat. Natuzzi biedt Italiaanse stijl, superieure kwaliteit en onovertrefbaar comfort tegen een toegankelijke prijs. Producten met een ziel. Meer info op www.natuzzi.be.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels