Nieuw op Batibouw: Buitenafwerking

Nieuw op Batibouw: Buitenafwerking

Outdoor

De nieuwigheden en innovaties op het vlak van buitenafwerking vind je in het Paleis 8 en in de Patio op de Batibouw-beurs.

LPW

Paleis 8 Stand 322

Eén met de natuur

Het Belgische bedrijf LPW Pools lanceert een zwembad in shadow grey, dat het zwembad een natuurlijke, warme uitstraling geeft, in combinatie met het Covrex® Classic rolluik in staalgrijs dat een hoge isolerende waarde biedt. Op die manier combineert de zwembadbouwer de organische looks van een zwemvijver met de voordelen van een monobloc zwembad. Want dat is makkelijker te verwarmen (tot wel 33 °C met een warmtepomp, volgens de fabrikant), eenvoudiger in onderhoud en dankzij het gebruik van full vinylester levenslang bestand tegen osmose.

Meer info vind je op www.lpw.be

eSafe

Paleis 8 Stand 309

Meteen geleverd

Met zijn pakketbrievenbussen surft eSafe mee op de golf van het online shoppen. Nieuw in het gamma is het modulaire systeem eSafe Wall. Hiermee kunnen bewoners van een meergezinswoning of appartementsgebouw een brievenbus op maat samenstellen. Zo is het mogelijk om elektrische brievenbussen te combineren met pakketvakken, deurbellen en een videofoon. Wanneer iemand aanbelt op de eSafe Wall, kan de bestemmeling het pakketvak in kwestie via de smartphone vanop afstand openen.

Meer info vind je op www.my-esafe.be

Renson Outdoor

Paleis 8 Stand 200

Privacy in de tuin

Of het nu om esthetische of functionele redenen is, we zitten graag beschut in onze tuin. In de plaats van aan de slag te gaan met bakstenen of te wachten tot de haag hoog genoeg is, kan je ook kiezen voor Linarte Icon van Renson, een zelfdragende tuinwand op maat, in een hoogte en breedte naar keuze, afgewerkt met de aluminium Linarte-profielen van het merk, waar je ook ledstrips of houten inserts kan in integreren. 

Meer info vind je op www.renson.eu

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels