Nieuw op Batibouw: Ruwbouw

Nieuw op Batibouw: Ruwbouw

Ruwbouw

Ontdek de nieuwigheden en innovaties op het vlak van ruwbouw in paleis 3,4 en 5 op de Batibouw beurs.

Harol

Paleis 3 stand 430

Tijd besparen tijdens het monteren

Harol, fabrikant van rolluiken en zonwering, geeft zijn assortiment garagepoorten een facelift. Het Belgische bedrijf lanceert de nieuwe SP1000-serie, uitgerust met een universeel beslagsysteem, wat ze makkelijk en sneller te monteren maakt.

Meer info vind je op www.harol.be

Dako

Paleis 4 stand 246

Breed openstaand

Dako, gespecialiseerd in de productie van kant-en-klaar schrijnwerk, ontwikkelde de DA-77 FD aluminium deur. Deze deur maakt niet alleen de breedst mogelijke openingen mogelijk, maar overwint ook heel wat van de veel voorkomende nadelen: moeilijk te sluiten, hoorbaar gerammel bij harde wind, etc.

Meer info vind je op www.dako.eu

Mi Casa

Paleis 4 stand 553

Het Belgische bedrijf Mi Casa specialiseert zich al 25 jaar in massieve houtbouw. Op Batibouw presenteren ze een nieuw muurprofiel, met een buitenlaag in ayous, een bijzonder stabiele Afrikaanse houtsoort. De muurprofielen worden vervaardigd door verschillende stukken hout kruislings op elkaar te lijmen, ook wel ‘lamelleren’ genoemd.

Meer info vind je op www.micasa.be

Profel

Paleis 4 stand 213

Verbeterd hefschuifraam

Profel maakte enkele kleine innovaties aan de traditionele hefschuifraam. De Fugoslide, een profiel dat je dus opheft, verschuift en weer laat zakken, is uitgerust met een aangepast labyrint-profiel en een dubbele afdichting die het raam beter water- en winddicht maken. Een bredere thermische onderbreking verbetert dan weer de isolatiewaarde van het raam.

Meer info vind je op www.profel.be

Renson

Paleis 4 stand 230

Decentrale ventilatie

Het is niet altijd eenvoudig om een efficiënt ventilatiesysteem te installeren in een bestaand gebouw. Renson ontwikkelde daarom Waves, de eerste volledig automatische decentrale ventilatie-unit voor bestaande woningen. Het systeem is niet aangesloten op een (licht)schakelaar in de ruimte, maar is uitgerust met sensoren die de feitelijke luchtvochtigheid en geuren meten en het ventilatieniveau daar automatisch aan aanpassen.

Discrete screens

De warmte buitenhouden tijdens doe je door de zonnestralen tegen te houden voor ze de raam raken. Dit kan je doen met buitenscreens, zoals de Fixscreen Minimal van Renson, een zonwerend en windbestendig rolgordijn.

Meer info vind je op www.renson.eu

Skylux

Paleis 4 stand 238

Een uniek dakraam

Skylux, de Belgische marktleider in lichtkoepels en -straten biedt nu een compleet assortiment kwalitatief hoogwaardige, veilige en snel te installeren kiepdakramen aanbieden. De ramen zijn standaard uitgerust met een geïntegreerd muggengaas dat insecten, bladeren en zelfs pollen buitenhoudt.

Meer info vind je op www.skylux.be

VELUX

Paleis 4 stand 330

Natuurlijke ventilatie

Heb je er genoeg van om de hele tijd de trap op en neer te lopen om dakramen, rolluiken en jaloezieën te openen en te sluiten? VELUX introduceert VELUX Active with Netatmo, een systeem dat alles voor je regelt en automatisch een optimaal binnenklimaat creëert. Alle VELUX Integra-producten openen en sluiten automatisch, wat de natuurlijke ventilatie bevordert.

Meer info vind je op www.velux.be/active

Tekst Jasper De Spiegeleer

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels