Nieuw op Batibouw: Sanitair

Nieuw op Batibouw: Sanitair

Badkamer en wellness, Sanitair en warm water

De nieuwigheden en innovaties op het vlak van sanitair vind je in het Paleis 7 op de Batibouw-beurs.

Axor

Paleis 7 stand 311

Kraan wordt diamant

Voor de Duitse kranenspecialist Axor bedacht de Franse ontwerper Jean-Marie Massaud met Axor Edge een luxueuze symbiose tussen geometrische vormen en ultraprecieze fabricatiemethodes. Met Axor Edge wilde Massaud een alledaags voorwerp nobeler maken en het als het ware omvormen tot een echt kunstwerk. De piramidale structuur zorgt voor een fascinerend spel van licht en schaduw. Net als een diamant. 

Meer info vind je op www.hansgrohe.be

Delta Water Softeners

Paleis 7 stand 100

Zuiver water uit de kraan

We gaan ervan uit dat ons leidingwater schoon is. Toch kan het gebeuren dat zand en vuil mee uit de kraan stromen. De firma Delta Water Softeners lost dit op met de Delta Victor, een zelfreinigende vuilfilter die werkt zonder elektriciteit.

Meer info vind je op www.deltawatersofteners.be

Desco

Paleis 7 stand 107

Briq, niets dan beton

“Briq”, het is een ietwat ongewone naam voor betonnen sanitair. Maar wat voor een lijn – ovale vormen met het uitzicht van ruw beton! In combinatie met roestvrijstalen kranen steelt dit nieuwe handgemaakte assortiment de show in elke minimalistische badkamer.

Meer info vind je op www.desco.be

Detremmerie

Paleis 7 stand 107B

Ronde vormen troef

De Belgische badkamerfabrikant Detremmerie breidt haar No Limit-reeks, waarbij consumenten al keuze hadden uit tweehonderdduizend (!) artikelen om een badkamer op maat samen te stellen, verder uit. Inspelend op de trend naar meer organische, ronde lijnen lanceert Detremmerie met No Limit Round een reeks D-vormige wastafels en onderbouwkasten.

Meer info vind je op www.detremmerie.be

DSM Keukens

Paleis 7 Stand 417

Meer dan een keuken

Hoewel DSM vooral bekendstaat om haar keukens, biedt het bedrijf op vraag van hun klanten onder de noemer DSM More nu ook tv-meubels, dressings en zelfs sofa’s aan. Dat ruime aanbod laat klanten toe hun hele interieur in dezelfde stijl samen te stellen.

Meer info vind je op www.dsmkeukens.be

Facq

Paleis 7 Stand 211

Ultiem comfort

Terwijl het in andere delen van de wereld al langer ingeburgerd is, maakte het douchetoilet de voorbije jaren ook stilaan zijn intrede in onze huizen. De Duitse fabrikant Duravit lanceert nu twee nieuwe modellen van de nieuwste generatie: SensoWash® Starck f Plus en SensoWash® Starck f Lite. Naast de fijne keramische finish en de antibacteriële emaillaag is de toiletbril verwarmd, opent het deksel automatisch én kan de bril de gebruiker herkennen, zodat het toilet spoelt volgens jouw instellingen.

Meer info vind je op www.facq.be

Geberit

Meer bewegingsruimte

Paleis 7 stand 411

Met Geberit One biedt de Duitse badkamerproducent Geberit een antwoord op de steeds kleiner wordende wooneenheden. Doordat alle technische aspecten van douche, wastafel en toilet uit dit gamma in de muur zijn geïntegreerd, blijft er meer bewegingsruimte over in de badkamer zelf en is het onderhoud makkelijker.

Meer info vind je op www.geberit.be

Hansgrohe

Paleis 7 stand 311

Uittrekbare handdouche

In navolging van de keuken introduceert Hansgrohe het sBox-systeem met uittrekbare mengkraan nu ook in de badkamer. Dankzij de sBox bath kan je de doucheslang zo’n 30 procent meer uittrekken, tot een comfortabele 1,45 meter. Bovendien is het systeem eenvoudig in gebruik en kan je de slang zonder al te veel moeite uittrekken en vasthouden.

Meer info vind je op www.hansgrohe.be

Sanijura

Paleis 7 stand 311B

De kleine Tiny

Sanijura’s nieuw ensemble set voor minuscule badkamers heet Tiny en is van de hand van designer Thomas Merlin. Het meubel omvat een wastafel, spiegel, opbergkasten, accessoires, verlichting en verwarming op slechts twee vierkante meter.

Meer info vind je op www.sanijura.be

Van Marcke

Paleis 7 stand 309

Stoffen radiator

Traditioneel worden radiatoren gemaakt van koude materialen zoals roestvrij staal, aluminium of gietijzer. De nieuwe radiator Orimono in de Van Marcke Collection doorbreekt die keurslijf. En hoe! Designer Marco Taietta koos namelijk voor de unieke combinatie van aluminium en stof. De radiator is beschikbaar in discrete kleuren zoals salie, baksteen en saffraan in combinatie met een wit frame, of in het blauw of asgrijs gecombineerd met een antracieten frame voor een meer industriële look. 

Meer ruimte in je badkamermeubel

Om meer opbergruimte te creëren in je badkamermeubel ontwikkelde Van Marcke de Smart Sifon D32. De buissifon met een diameter van 32 mm is makkelijk te installeren en dankzij zijn design hoef je geen uitsnijding meer te maken in de onderliggende lade. Je kan ze dus vullen naar believen, zonder dat er een vervelende afloop in de weg hangt.

Meer info vind je op www.vanmarcke.be

Vasco

Paleis 7 stand 310

Verwarmen anno 2020

In tegenstelling tot wat je misschien zou denken, kan elektrisch verwarmen wel degelijk interessant zijn. Het is echter niet altijd makkelijk om elektrische radiatoren en design met elkaar te verzoenen. Vasco Group heeft dat goed begrepen en lanceert een elektrische versie van de Beams Mono-lijn. Deze strakke, rechthoekige verwarmingselementen zijn 15 cm breed en 180 cm hoog. Je kan je beperken tot één element, of er verschillende combineren. 

Meer info vind je op www.vasco.eu

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels