Nieuwe Belgische beroepsfederatie voor groothandelaars in sanitair- en verwarmingstechnieken

Nieuwe Belgische beroepsfederatie voor groothandelaars in sanitair- en verwarmingstechnieken

Nieuws

Op initiatief van Caroline Van Marcke, CEO van de Groep Van Marcke en huidig President van de F.E.S.T., een vergelijkbare organisatie die werkt op Europees niveau, werd samen met een groot aantal groothandelaars recent een nieuwe beroepsfederatie opgericht onder de naam F.E.S.A.H. vzw (Federation Sanitair and Heating).

FESAH zal instaan voor de verdediging van de algemene belangen van de sector van de groothandelaars in sanitair- en verwarmingstechnieken. De volledige sector vertegenwoordigt in België een economisch belang met een omzet van 2,1 miljard euro.

FESAH werd opgericht onder de vleugels van de beroepsfederatie Federatie van de Elektriciteit en de Elektronica en kan hierdoor beroep doen op de jarenlange ervaring en kennis die F.E.E. heeft opgebouwd betreffende de begeleiding en ondersteuning van meerdere federaties. Daarnaast kan FESAH beroep doen op de dynamiek van de FEST die jarenlang ervaring heeft in de problematieken en uitdagingen van de groothandel in sanitair en verwarmingstechnieken in diverse Europese landen.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels