Nieuwe editie ‘Beter bouwen & verbouwen’ vanaf nu in de winkelrekken

Nieuws

Met Batibouw in aantocht is dit gloednieuwe nummer van 'Beter bouwen & verbouwen' het perfecte naslagwerk om uw eventuele bezoekje aan de bouwbeurs goed voor te bereiden.

Uiteraard is deze moderne versie met een korrel zout te nemen. Toch blijft de boodschap meer dan ooit actueel: “wie zich goed informeert, staat sterker”. Zoals elk jaar ontvangt de schildpad je met open armen. Of je nu op zoek bent naar advies over bouwsystemen of materialen, of naar een betrouwbare aannemer bij jou in de buurt, de exposanten op Batibouw helpen je met veel plezier verder. Bovendien kun je dankzij de Batibouw-catalogus, gratis aangeboden bij het magazine, je bezoek aan de beurs grondig voorbereiden. Je vindt er een parcours met gedetailleerde plannen van de verschillende paleizen en alle gegevens van de exposanten, zodat je nadien makkelijk contact kunt opnemen. In het magazine stellen we dan weer een honderdtal nieuwe producten voor die je dit jaar op de beurs kunt ontdekken. Misschien toch deze tip: wil je een persoonlijk onthaal, tracht dan de grote massa tijdens de weekends te vermijden. De inrichting van je woning is wel een verlofdag waard.

En mocht het toch gebeuren dat je geen antwoord krijgt op al je vragen, dan vind je het hoogstwaarschijnlijk hier. Wij doen er immers alles aan om je het hele jaar door met raad en daad bij te staan, en dat al meer dan dertig jaar.

Veel leesplezier en voor iedereen die gaat, een fijne Batibouw!

Eric Cloes

Hoofdredacteur

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels