Nieuwe editie ‘Ik ga Bouwen & Renoveren’ vanaf vandaag in de winkel

Nieuws

De redactie werkte de voorbije weken erg hard om een gloednieuw nummer van 'Ik ga Bouwen & Renoveren' af te werken. In de editie van september wordt ingegaan op het belang van de keuze voor juist glas. Daarnaast wordt ook de kelder aangeprezen als een mogelijke extra woonruimte.

De redactie werkte de voorbije weken erg hard om een gloednieuw nummer van ‘Ik ga Bouwen & Renoveren’ af te werken. In de editie van september wordt ingegaan op het belang van de keuze voor juist glas. Daarnaast wordt ook de kelder aangeprezen als een mogelijke extra woonruimte.

Glas moet niet alleen licht binnenlaten, maar ook thermisch en akoestisch isoleren. Daarom is het belangrijk om het juiste glas op de juiste plaats te kiezen. ‘Ik ga Bouwen & Renoveren’ verdiept zich in de vele mogelijkheden en klaar dat uit voor de lezers.

Deze septembereditie gaat ook dieper in op de middelen waarmee je ervoor kunt zorgen dat je ten allen tijde je woonkrediet kunt terugbetalen. Een onderwerp dat erg actueel is, aangezien er zal gesleuteld worden aan de woonbonus nu die een regionale bevoegdheid is geworden.

Net als in elke ‘Ik ga Bouwen & Renoveren’ kan je ook in dit nummer heel wat inspiratie opdoen in de vele woonreportages. We zoomen onder meer in op een moeilijk gelegen bouwgrond die omgevormd wordt tot een ingenieuze woning. (AB)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels