Nieuwe editie van ‘Ik Ga Bouwen & Renoveren’ vanaf nu te koop

Nieuwe editie van ‘Ik Ga Bouwen & Renoveren’ vanaf nu te koop

Immo, Nieuws

In het pas verschenen, nieuwe nummer van 'Ik Ga Bouwen & Renoveren' kan je onder meer lezen over de nieuwe keuken, over waarom wel of niet bouwen met hout de juiste keuze is en welke vloerbekleding je kan gebruiken voor een terras. Daarnaast zijn er ook verschillende fotoreportages waarin je kan binnenkijken in adembenemende interieurs.

In het pas verschenen, nieuwe nummer van ‘Ik Ga Bouwen & Renoveren’ kan je onder meer lezen over de nieuwe keuken, over waarom wel of niet bouwen met hout de juiste keuze is en welke vloerbekleding je kan gebruiken voor een terras. Daarnaast zijn er ook verschillende fotoreportages waarin je kan binnenkijken in adembenemende interieurs.

In de nieuwe editie nr. 371 (juni 2014) van ‘Ik Ga Bouwen & Renoveren’ kom je alles te weten over de nieuwigheden in de wereld van keukens. Zo worden steeds meer keukens in woningen vaak professioneler ingericht, maar moet het ook praktisch én ergonomisch zijn.

Ook lees je in dit nummer alles over waarom je al dan niet zou bouwen met hout en leer je dat een plat dak een stuk technischer is dan het op het eerste gezicht lijkt. Daarnaast is er nog een dossier over vloerbekleding: alle mogelijke materialen voor het terras en over gebruiksvriendelijke binnenvloeren.

Je kan ook genieten van tal van woonreportages. Zo gaat ‘Ik Ga Bouwen & Renoveren’ onder meer op bezoek in een uitgebreide bungalow, een gezinswoning met verrassend veel potentieel ontworpen door interieurarchitect Luc Van Raemdonck en maken we kennis met een renovatieproject van een woning uit de jaren vijftig. (LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels