Nieuwe kleurenpaletten voor uw woning

Nieuwe kleurenpaletten voor uw woning

Decoratie en meubilair, Nieuws

Levis brengt zijn nieuwe collectie 'play' uit en verfspecialist Sigma Coatings komt met een nieuwe kleurenbrochure. Hippe kleuren genoeg om uit te kiezen voor uw woning.

Sigma Coatings brengt een nieuwe kleurenbrochure uit: Shades of Harmony. Dat kleurenpalet is ingedeeld in acht kleurgroepen met telkens veertig kleurgradaties die mooi op elkaar aansluiten en onderling kunnen worden gecombineerd. Elke kleurgroep roept een andere sfeer op. Zo combineert A Touch of Design zakelijke grijze kleuren met felle persoonlijke accenten.

A Touch of Wellness met zijn aardetinten en A Touch of Dignity met oranje en terracottatinten roepen dan weer warmte en geborgenheid op. De andere kleurgroepen zoeken het meer in varianten van één basiskleur: A Touch of Joy zet geel centraal, A Touch of Spring groen, A Touch of Relaxation blauw, A Touch of Magic paars en A Touch of Passion rood.

Play van Levis

Levis pakt dan weer uit de nieuwste Ambiance-collectie, met 10 nieuwe tinten. De huidige trend van de pastelkleuren vertaalt zich bijvoorbeeld in kleuren als Tule, Soda en
Lollipop, terwijl het hippe okergeel terugkomt in kleuren als Pickles en Madras. De tint Blush is zowat dé trendkleur van 2012 en voor een dramatische look in het interieur is er de keuze uit Theater, Atol en Orkaan. Deze harmoniëren moeiteloos met neutralere tinten, zoals de nieuwe Gazelle.

Maar dat is niet alles. Voor de decoratieve effecten in uw interieur zijn nieuwe kant-en-klare of ‘ready mix’-kleuren in Ambiance Mur Metallic en Lak High Gloss beschikbaar. Nieuw is ook de ‘Mur Texture’ als grondlaag met korrel voor de metallics op grotere oppervlakken. Op die manier krijgt uw hele muur meer structuur en karakter.

Ecolabel

Duurzaamheid wordt ook steeds belangrijker bij de afwerking van een woning. Met de verf van Levis kan u zeker zijn van kwaliteit en toch aan het milieu denken. Het verfmerk verkreeg immers een EU Ecolabel voor de kant-en-klare Ambiance muurverven. Die zijn allemaal watergedragen, wat hen geurarm en veel minder schadelijk voor het milieu maakt dan de klassieke verfsoorten. Het Ecolabel wordt uitsluitend toegekend aan verf die voldoet aan de strenge milieuvereisten van de Europese Unie. (RDM)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels