Nieuwe producten Schüco op Polyclose én Intersolution

Nieuws

In januari wordt het druk in Flanders Expo in Gent. Van donderdag 12 tot zaterdag 14 januari vinden er namelijk twee toonaangevende beurzen plaats: Polyclose en Intersolution. De Duitse multinational Schüco zal op beide beurzen aanwezig zijn.

Intersolution is dé vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux en dus zal het niet verbazen dat Schüco aanwezig is, als een van de totaalaanbieders van systemen voor zonnewarmte en fotovoltaïek in Europa. Polyclose is de Europese beurs voor raam-, deur-, zonwering- en toegangstechniek. Ook hier mag Schüco niet ontbreken als aanbieder en ontwikkelaar van raam- en geveltechnologie.

Intersolution

Blikvangers op Intersolution zijn onder meer de MSE 210 Aero-platdak onderconstructie, die in Belgische première wordt voorgesteld, de vernieuwde MSE 100 Oost/West onderconstructie en de Schüco Solar Premium-lijn met hoogrendabele boilertechnologie.

Bovendien kunnen bezoekers van Intersolution nu al een blik op de toekomst werpen, dankzij de Schüco Energiemanager. Dit systeem past binnen het Schüco-concept Energie³ – Energie besparen, Energie winnen en Energie managen – en vertegenwoordigt een nieuwe oplossing voor energetisch zelfvoorzienende gebouwen met een positieve energiebalans.

Schüco op Intersolution: 12-14/01 – Flanders Expo Gent: Hal 8 – Stand 8815

Polyclose

Schüco presenteert meerdere nieuwigheden binnen haar kunststof-gamma. Grootste blikvangers zijn het schuifdeursysteem S 150 en de passieframen SI 82 en SI 82+. De voordelen van de S 150 en de SI 82 en SI 82+ situeren zich uiteraard vooral op het gebied van het besparen van energie, dankzij onder meer de uitstekende thermische isolatiewaarden.

Schüco op Polyclose: 12-14/01 – Flanders Expo Gent: Hal 1 – Stand 1000 (RDM)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels