Nieuwe verkoopwijze van woningen richt zich op interieur

Nieuwe verkoopwijze van woningen richt zich op interieur

Immo, Nieuws

Het Antwerpse vastgoedkantoor Vastgoed Gillis lanceert met UGLY een nieuwe verkoopwijze op de vastgoedmarkt. Zo gaat het kantoor aan de slag met een stilist, een interieurfotograaf en een copywriter om het hoogste potentieel van het pand te belichten.

Het Antwerpse vastgoedkantoor Vastgoed Gillis lanceert met UGLY een nieuwe verkoopswijze op de vastgoedmarkt. Zo gaat het kantoor aan de slag met een stilist, een interieurfotograaf en een copywriter om het hoogste potentieel van het pand te belichten.

Het vastgoedkantoor Vastgoed Gillis uit Antwerpen lanceert een project, onder de naam UGLY, waarmee je het maximum uit een woning kan halen én het sneller zal verkopen. Het uiterlijk van een woning bij de (eerste) bezichtiging speelt vaak een cruciale rol bij de verkoop. “Potentiële kopers struikelen vaak over een oubollig interieur of een niet geplamuurde gang. Hierdoor duurt de verkooptijd vaak te lang”, aldus eigenaar van Vastgoed Gillis, Philippe Gillis.

Omtoveren van het interieur

Het project UGLY gaat de mooie aspecten van de woning belichten. Zonder structurele veranderingen gaat het kantoor toch het volwaardige potentieel van de ruimtes tonen. Zo gaat een stilist aan het werk en richt het pand gedeeltelijk of volledig opnieuw in. Een fotograaf neemt foto’s en een redacteur schrijft er de juiste tekst bij. Het project werpt zijn vruchten af, want alle UGLY-panden werden tot nu toe op minder dan een maand tijd verkocht terwijl sommige daarvan al meer dan een jaar te koop stonden.

Meer info via www.ugly.be

(LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels