Olympisch optreden van Ideal Standard

Nieuws

Ideal Standard is verantwoordelijk voor de sanitaire voorzieningen in oa stadions en projecten voor de Olympische Spelen van 2008.

Ideal Standard International, toonaangevend leverancier van innovatieve designoplossingen voor de badkamer, is verantwoordelijk voor de sanitaire voorzieningen in veel van de stadions en projecten die speciaal voor de Olympische Spelen van 2008 zijn gebouwd.

Dankzij waterbesparende technologieën en prijswaardige designs helpt Ideal Standard, als een van de grootste aanbieders van sanitaire voorzieningen voor dit toernooi, waterverspilling voorkomen.

Met vier van de vijf grote stadions voorzien van Ideal Standard International, is het bedrijf duidelijk aanwezig in Olympisch Beijing. Of het nu gaat om de iconische Water Kubus, het Nationale Stadion, het Nationale Beursgebouw, het Olympisch Digitaal Beijing Gebouw of het Olympisch Dorp dat de atleten herbergt, allen zijn gebouwd in nauwe samenwerking met Ideal Standard International. Daarnaast is er nog een hele lijst van 36 sporthallen, waar de meest uiteenlopende sporten worden beoefend, die Ideal Standard International producten gebruiken. In de regio’s Azië en de Pacific is het hoofdmerk van het bedrijf overigens bekend onder de naam American Standard.

Olympisch Groen

Ideal Standard International’s zucht naar de meest innovatieve technologieën en haar samenwerking met bekroonde designers, blijkt een succesvol recept voor producten die niet alleen handig zijn in het gebruik, maar ook prima passen in het thema van de Groene Spelen. Ideal Standard International biedt waterbesparende technologieën die het milieubewuste karakter van het evenement het best ondersteunen.
De Moments en Tonic Toiletten, bijvoorbeeld, bevatten de vooruitstrevende Family Health technologie. De Double Click technologie regelt op een eenvoudige manier de hoeveelheid water die een individu wil gebruiken, een infra-rood sensor zorgt dat de juiste hoeveelheid water op het juiste moment wordt geleverd. Deze technologieën worden gebruikt in combinatie met Ideal Standard International badkamer collecties van de hand van wereldberoemde designers, zoals David Chipperfield (White Round Bowl Lava collectie) and de Duitse designers van ArteFakt (Tonic, Moments collecties).

Ideal Standard International’s Chief Executive Officer, John Rietveldt, onderstreept: “Onze wereldwijde reputatie als toonaangevend leverancier van innovatieve designoplossingen voor de badkamer heeft het mogelijk gemaakt dat wij aan zo veel Olympische gebouwen intensief hebben mee kunnen werken. Dat we zo duidelijk aanwezig kunnen zijn op een van ‘s werelds grootste sportevenementen, de Olympische Spelen, is een geweldige prestatie van het bedrijf.”

Ik ga Bouwen & Renoveren 08/2008

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels