Bekijk de galerij Ongestoord binnenkijken tijdens Mijn Huis Mijn Architect

Ongestoord binnenkijken tijdens Mijn Huis Mijn Architect

Nieuws

Tijdens het laatste weekend van september kun je zonder blikken of blozen een kijkje nemen achter de deuren van zo'n 135 woningen. Het is dé jaarlijkse afspraak tussen kandidaat-(ver)bouwers, en bouwheren en hun architecten. Je doet er dus niet alleen inspiratie op, maar krijgt ook de ervaringen van de eigenaars te horen en de professionele uitleg van de architect.

Datum: zaterdag 24 en zondag 25 september van 14u tot 18u

Locatie: Vlaanderen en Brussel

Deelnemende projecten: een overzicht en beschrijving van de deelnemende projecten vind je in het inspiratieboek Mijn Huis Mijn Architect of op de website na registratie.

Bezoek: de bezoeken zijn volledig gratis. Vooraf registreren op de website is wel verplicht. Sommige woningen zijn enkel op afspraak te bezoeken.

Inspiratieboek: verkrijgbaar vanaf 26 augustus in de dagbladhandel (7,50 euro) of maak op deze website kans op een gratis exemplaar.

Info:
www.mijnhuismijnarchitect.be

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels