Ontwerp zelf uw binnendeuren

Ontwerp zelf uw binnendeuren

Nieuws

Anyway Doors start met een online "configurator" waarmee je deuren in verschillende afmetingen en afwerkingen kan bedenken.

We schreven het vorig jaar al: ‘virtuele woonplanning‘ is trendy.

Vooral vloer-en verffabrikanten hebben allerlei tools ontwikkeld om virtueel een voorbereidende studie te maken van welke kleuren of vloeren nu mooi zouden passen in uw interieur. Bij laminaatvloerenspecialisten als Berryfloor (www.berryfloor.com) en Quickstep (www.quick-step.com) kan je een interieur naar keuze zo veel mogelijk doen gelijken op het jouwe alvorens vloeren in te passen. Bij verffabrikanten houden ze de tool voorlopig nog liever in de hand van hun professionele adviseurs. Ook bij meubelfabrikanten is de toepassing voornamelijk in een showroom terug te vinden en niet op het wereldwijde web. De uitzondering? De Zweedse meubelmerk Ikea laat haar klanten zelf graag een goede voorbereiding maken met een keuken-, badkamer-, slaapkamer en kantoorplanner online.

Een goede oefening om met dit soort software te leren werken is de gloednieuwe website van de Belgische deurenspecialist Anyway Doors (www.anywaydoors.be). Zij lanceren hun “configurator” waarmee je deuren in verschillende afmetingen en afwerkingen kan bedenken. We probeerden alvast een paar minuten en zijn niet zo heel er fier, maar we geven niet op.

De bedoeling van Anyway Doors is om tegen eind deze maand ook het prijskaartje van je zelf ontworpen deur online beschikbaar te stellen. Zo brengt het de slogan waarmee het zijn website opent meteen goed tot leven: “Products made by people”.

Tekst Leen Creve

Links

www.weekend.be

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels