Online platform brengt raad over veiligheid elektriciteit

Nieuws

Twee elektriciteitsspecialisten hebben een online platform opgericht waarop iedereen terecht kan met vragen over de veiligheid en keuring van de elektriciteit in huis.

Twee elektriciteitsspecialisten hebben een online platform opgericht waarop iedereen terechtkan met vragen over de veiligheid en keuring van de elektriciteit in huis.

Een op de drie branden in huis ontstaan door een elektrisch defect. Een veilige installatie is dus van levensbelang. Bovendien moet iedereen ooit wel eens zijn installatie laten keuren of herkeuren. De elektriciteit in een woning moet je verplicht om de 25 jaar laten nakijken.

Maar waarop moet je dan letten? Wie kan deze keuring uitvoeren? Op deze, en vele andere vragen, kan je vanaf nu het antwoord vinden op de website www.elektriciteitenveiligheid.be. Dit is een initiatief van Niko en GE Vynckier, specialisten in onder andere schakelmateriaal en elektriciteitskasten. Je vindt op deze website niet enkel informatie rond de keuring van de elektriciteitskast en veel gestelde vragen hierrond, maar je kan ook verschillende keuringsorganisaties terugvinden en contacteren.

Deze website wordt gelanceerd naar aanleiding van Batibouw 2014. (LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels