Online woonplatform Casasutra brengt de juiste vakmensen dichtbij

Interieur, niet importeren

Iedereen, of je nu (ver)bouwplannen hebt of niet, bladert graag in inspirerende woonmagazines. Maar wie meteen in contact gebracht worden met architecten, vakmensen of interieurlabels blijft wat op zijn honger zitten.

Het nieuwe woonplatform Casasutra wil geïnteresseerden samenbrengen met hun high-end adressenbestand. Casasutra, ‘sutra’ betekent ‘de draad in het weefsel die alles verbindt’, wil de verbinding zijn tussen toekomstige klanten en (interieur)architecten, vakmannen, merken en boetieks.

Pinterest is een belangrijk inspiratieplatform, maar het blijft bij inspiratie en zet je niet op weg naar de betreffende architect of een specifieke boetiek. Casasutra is wel een online platform waar je heel gericht wooninspiratie kan verzamelen en bewaren op basis van je persoonlijke zoektocht naar een bepaalde woonstijl, bouwspecialist, favoriete ontwerper, winkel of merk.

Voor professionals als architecten, designers, winkels en merken is Casasutra een handige tool tool om hun werk en/of producten te promoten en zo het juiste doelpubliek te inspireren. Wie zich op de website wil registreren, moet een aanvraag indienen, want Casasutra wil het aanbod op een hoog niveau houden. Registreren als gebruiker is gratis.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels