Ontdek uw tweede verblijf op Second Place

Nieuws

Van vrijdag 26 september tot en met zondag 28 september 2008 organiseert FISA voor de vijfde keer Second Place, de beurs voor het tweede verblijf.

Van vrijdag 26 september tot en met zondag 28 september 2008 organiseert FISA voor de vijfde keer Second Place, de eerste en enige beurs voor het tweede verblijf. Zij die interesse hebben om een tweede verblijf te kopen, kunnen tijdens drie dagen terecht in Paleis 3 van Brussels Expo.

Meer dan 30 landen van over heel de wereld zullen vertegenwoordigd zijn op de beurs. Binnen Europa zijn zowel de klassiekers Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, Portugal en Griekenland vertegenwoordigd, maar ook de nieuwe EU-landen zoals Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Slovakije en Hongarije zijn aanwezig. Ook Turkije is ondertussen een vaste waarde geworden in de sector. Europa krijgt echter steeds meer concurrentie van exotische oorden zoals Belize, Brazilië, Kaap Verdië, Costa Rica, Marokko, Mexico, Thailand en zelfs Dubai. De Verenigde Staten en Canada scoren ook goed door de historisch lage dollar en de kredietcrisis aldaar.

De bezoekers hebben een rechtstreeks contact met de exposanten en kunnen op deze manier veel meer extra informatie inwinnen. Buiten het bezoeken van stands, kunnen ze zich ook informeren tijdens verschillende seminaries die zullen worden gehouden gedurende drie dagen. Onderwerpen over eigendomsrecht, financieringsmogelijkheden, bouwvergunningen etc. komen er aan bod.

De beurs Second Place staat garant voor een leuke sfeer door enerzijds de mix van culturen en landen, en anderzijds door de aankleding. Een zuiderse brasserie en groene rustpunten zorgen voor een aangenaam en een echt “second place” gevoel.

Praktische info:
Website: www.secondplace.be
Data
Van vrijdag 26 september t/m zondag 28 september 2008.
Openingsuren
14:00 / 19:00 uur – Vrijdag 26 september
11:00 / 18:00 uur – Zaterdag 27 en Zondag 28 september
Inkom : 9 €
Inkom voor kinderen jonger dan 12 jaar : gratis
Locatie: Brussels Expo, Paleis 3

Linkswww.secondplace.be

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels