Ontwerp Niko wordt beloond met Red Dot Award

Nieuws

Niko heeft voor zijn nieuwe videobuitenpost voor Niko Home Control een Red Dot Award - Product Design 2014 in de wacht gesleept. De jury evalueerde 4.815 inzendingen uit 53 landen. Alleen die producten die konden overtuigen met hun kwaliteitsvolle en innovatieve ontwerp werden beloond.

Niko heeft voor zijn nieuwe videobuitenpost voor Niko Home Control een Red Dot Award – Product Design 2014 in de wacht gesleept. De jury evalueerde 4.815 inzendingen uit 53 landen. Alleen die producten die konden overtuigen met hun kwaliteitsvolle en innovatieve ontwerp werden beloond.

De nieuwe videobuitenpost van Niko heeft een strakke look, geringe dikte en zwarte kleur. Een eigentijds element, ideaal voor een moderne woning. maken het toestel uniek – de perfecte bondgenoot voor elke moderne woning. Nu is het mogelijk om loepzuiver te zien wie aan de deur staat. Ook belletje-trekliefhebbers zullen dit nooit meer anoniem kunnen doen. Van zodra iemand op de bel duwt, maakt de camera een video-opname.

De Red Dot Design-awards, een initiatief van het Design Zentrum Nordrhein Westfalen, zijn uitgegroeid tot een internationaal herkenbaar label voor kwaliteit en hoogstaand design. De onderscheidingen worden uitgereikt in drie categorieën: Product Design, Communication Design en Design Concept.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels