Ontwerp uw eigen droomtuin

Ontwerp uw eigen droomtuin

Nieuws, Outdoor

Belgische zomers kunnen soms heel kort zijn, dus u kan er maar beter ten volle van genieten. Waarom niet uw eigen droomtuin ontwerpen, bijvoorbeeld?

De nieuwe online tool van Marlux laat je toe om zelf een basis tuinplan te ontwerpen, inclusief verschillende soorten bodembedekking, vegetatie, accessoires en tegels.
Op die manier kan u zelf uw droomtuin ontwerpen naargelang uw budget en tijd.

Frédéric Corman, Marketing Manager bij Marlux: “Wij hebben bewust gekozen om de tool ruimer te zien dan enkel onze terrastegels. Als marktleider willen we vooral iets extra doen in de vorm van een leuke, maar toch nuttige service waar een breed publiek iets aan heeft, met of zonder onze tegels. Het unieke zit in de toegankelijkheid en het gebruiksgemak. In tegenstelling tot andere softwaretoepassingen, kan iedereen hiermee aan de slag.”

De Marlux Tuincreator is een gebruiksvriendelijk ‘drag & drop’ systeem waarmee je naar hartenlust kan experimenteren met je eigen tuinplan. Via een account kan je je ontwerpen bewaren in de bibliotheek, of ze delen via sociale netwerken. Bovendien kan je van elk definitief ontwerp een boekje downloaden met 2D- en 3D-tekening, en voor de Marlux-tegels, allerhande nuttige plaatsingsvoorschriften, informatie en onderhoudstips. (RDM)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels