Op zeker spelen met aluminium, kiezen voor Aliplast

Op zeker spelen met aluminium, kiezen voor Aliplast

Actualiteit

Voor wie houdt van een eigentijdse architectuur met grote ramen en een energiezuinig karakter is aluminium met stip het aanbevolen materiaal. Aliplast geeft het duurzame materiaal nog extra meerwaarde dankzij het uitgebreide productengamma en kleurpalet. Daarop geeft de Belgische fabrikant bovendien een uitgebreide lakgarantie.

Aluminium leent zich dankzij zijn sterkte uitstekend voor ramen en deuren. Met zijn ruime productgamma biedt Aliplast je de esthetische oplossingen voor klassieke, eigentijdse en moderne woningen. om je woning uit te rusten met een passend aluminium profiel. Zelfs grote raamvlakken met grote overspanningen in een slank profiel zijn een vlot haalbare kaart. Ook als je droomt van een groot schuifraam – mag dat met open hoek zijn? -, een vouwwand, een gordijngevel of een mooie taatsdeur, heeft Aliplast een antwoord op maat.

Isolatiekampioen

Bijzonder aan de Aliplast-profielen is het uitgebreide kleurenpallet, waarop een standaard lakgarantie van 15 jaar geldt. Voor bepaalde kleuren geniet je van 25 jaar lakgarantie.

Naast de esthetiek hecht je ongetwijfeld ook belang aan de thermische en akoestische isolatie van de raamprofielen. Geen probleem, Aliplast heeft enkele profielreeksen die voldoen aan de hoogste isolatie-eisen, ze lenen zich zelfs voor een passiefhuis.

Een bijkomende sterkte van Aliplast is dat het Lokerse bedrijf 100% Belgisch is en het volledige productieproces van idee over het vervaardigen van de matrijs tot gelakt profiel volledig in eigen handen heeft. Die volledige beheersing van idee tot eindproduct is niet alleen een garantie op kwaliteit, maar ook op een aantrekkelijke prijs.

Aan dat lijstje met troeven mag je nog toevoegen dat aluminium gemakkelijk bewerkbaar, 100% recycleerbaar en onderhoudsvriendelijk is.

Laat je voordeel berekenen

Wie echt fan is van aluminium kan het materiaal ook elders in de woning gebruiken. Voor de binnendeuren, de veranda, een terrasdak of vlakke lichtstraat. Dat bewees Aliplast op Batibouw 2020 en kan je ook bekijken bij een van onze dealers. Op de bouwbeurs stelde Aliplast overigens zijn nieuwe aluminium gevelbekleding, doorvalbeveiliging en tal van andere innovaties voor.

In samenwerking met Aliplast.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels