Opendeurweekend over centrale verwarming op pellets

Centrale verwarming

Tijdens de 'Pelletdays' op 29 en 30 maart kom je als consument alles te weten over verwarmen op pellets. Dit jaar zijn er meer dan honderd installaties te bezichtigen over heel België.

Tijdens de ‘Pelletdays’ op 29 en 30 maart kom je als consument alles te weten over verwarmen op pellets. Dit jaar zijn er meer dan honderd installaties te bezichtigen over heel België.

In het weekend van 29 en 30 maart wordt al voor de achtste keer de ‘Pelletdays’ georganiseerd. Tijdens deze openhuisdagen kunnen geïnteresseerden op bezoek gaan bij mensen die verwarmen met een centrale verwarmingsinstallatie op houtpellets. In totaal stellen meer dan 100 gebouwen en woonhuizen hun deuren open voor het publiek.

Wie graag een woning of gebouw wil bezoeken, moet zich inschrijven via de website www.pelletdays.be. Zo kunnen ze een afspraak maken voor een bezoek bij een of meerdere gebruikers van een automatische verwarmingsketel waarmee ze hun woning op een milieuvriendelijke manier verwarmen. Op een ongedwongen en fijne manier kom je zo meer te weten over deze manier van verwarmen. (LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels