Openhuizenweekend ‘Mijn Huis Mijn Architect’

Nieuws

Over heel Vlaanderen en Brussel kunnen er ruim160 woningen worden bezocht in het bijzijn van de architect die instond voor het ontwerp en de uitvoering.

25 en 26 september 2010

Het laatste weekend van september maakt ‘Mijn Huis Mijn Architect’ zich alweer op voor een 11e editie. Tijdens dit weekend zetten 160 deelnemende architecten, en hun bouwheren, de deuren open van hun meest recente realisaties over gans Vlaanderen en Brussel.

‘Mijn Huis Mijn Architect’ is een initiatief van de Vlaamse Raad van de Orde van Architecten en heeft tot doel het brede publiek in contact te brengen met de mogelijkheden van een vakbekwaam en onafhankelijk architect.

Vlaanderen en Brussel

Over heel Vlaanderen en Brussel kunnen er ruim160 woningen worden bezocht in het bijzijn van de architect die instond voor het ontwerp en de uitvoering. Zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten zijn te bezoeken, maar extra aandacht gaat dit keer naar energie- en budgetvriendelijkheid.

Architecturale parels

Bestaande realisaties gaan bezichtigen is de beste manier om de juiste keuze te maken in het (ver)bouwproces. Een huis moet niet enkel mooi zijn maar ook comfortabel en functioneel. Een onafhankelijke architect speelt hierin een belangrijke rol.

Het openhuizenweekend ‘Mijn Huis Mijn Architect’ is dan unieke gelegenheid om even binnen te kijken bij prachtige architecturale parels. Of om even kennis te maken met de architect achter het project.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels