Palmolive en Hansgrohe brengen verfrissende flash-mob

Nieuws

Niets gaat boven een verkwikkende douche, moet men bij Palmolive en Hansgrohe gedacht hebben toen ze afgelopen vrijdag een douche installeerden in de Brusselse binnenstad.

Niets gaat boven een verkwikkende douche, moet men bij Palmolive en Hansgrohe gedacht hebben toen ze afgelopen vrijdag een douche installeerden in de Brusselse binnenstad. Dankzij een grootschalige social media-actie konden veel verhitte Brusselaars genieten van een verfrissend stortbad. Afgelopen vrijdag, toen de temperaturen boven de 28° rezen, hebben Palmolive en Hansgrohe de handen in elkaar geslaan om mensen de nodige verfrissing te brengen. Niet dat ze waterflesjes stonden uit te delen aan het station; op het Stefaniaplein stond een heuse douche opgesteld!

Het was een hybride happening met verbazingwekkende opvoeringen. Deze actie, die een samensmelting is tussen een flash mob en een candid camera, liet het Brusselse publiek toe om live en op een zeer “refreshing” manier een routineus moment te beleven: de dagelijkse douche. De actie werd breeduit gebracht op sociale mediakanalen waardoor er uiteraard heel wat kijk- en douchelustigen zich aanmeldden op het Stefaniaplein.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels