Passie voor innovatie

Keuken, Nieuws

Bulthaup rust zijn keukens verder uit met de nieuwste functies en technologieën en innoverende en esthetische materialen.

Innovatie, precisie, architectuur en cultuur: volgens die principes zet bulthaup zijn onderzoek naar nieuwe materialen en technieken verder en rust het zijn keukens uit met de nieuwste functies en technologieën en innoverende en esthetische materialen, naar het evenbeeld van zijn b3-systeem.

De nieuwe voorraadkast met volledig uittrekbaar element uit één stuk heeft een volkomen egaal front. Om te voorkomen dat het uitschuifbare volume bij volle belasting gaat doorbuigen, is het uitgerust met een innovatief ladebeslag voor extra stabiliteit.

Nieuwe frontmaterialen zoals massief notenhout en ruwe, ongeschaafde eik vullen het bestaande gamma aan. Ook opmerkelijk is de b3-interpreatie van Mike Meiré. Deze art director verkent de grenzen van de keuken aan de hand van nieuwe materialen en voorwerpen die verwijzen naar aanpalende ruimtes. Heuse haute couture voor de keuken, dankzij gebruik van zwart leder, marmer, zilver en zwavelgele naden.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels