Badkamer: een resem aan bekledingen

Badkamer: een resem aan bekledingen

premium
Badkamer en wellness, Interieur, Muurbekledingen, Vloeren en plinten

De hedendaagse badkamer is ruim, licht en rustgevend, maar ook comfortabel en onderhoudsvriendelijk. Wand- en vloerbekledingen spelen daarbij een belangrijke rol. De keuze aan materialen is groot maar elk product heeft zijn specifieke eigenschappen. Wij helpen je met dit artikel het product te kiezen dat het best aan jouw eisen beantwoordt.

We lijsten hieronder de meest voorkomende muur- en vloerbekledingen voor de badkamer op, vergezeld van een korte beschrijving, de voor‑ en nadelen, onderhoudstips en prijzen. Keramische tegels Ook al zijn keramische tegels nog steeds de meest populaire wand- en vloerbekleding in de badkamer, fabrikanten blijven volop innoveren. Ze bieden steeds betere imitaties van natuurlijke materialen. De keuze is bijna eindeloos, maar de nieuwe tendensen overtreffen alle verwachtingen. Er zijn tegels met grote afmetingen met een doorleefde betonlook of die er zelfs uitzien als een hoogpolig tapijt. Sommige tegels zijn zeer realistisch zoals de lookalike van een metalen plaat die jaren…

premium

Verder lezen? Maak een gratis account aan

Wil je verder lezen? Dit artikel verscheen eerder in ons magazine maar kun je nu ook online GRATIS lezen! Log in of registreer om verder te lezen.