Binnen-buitengevoel onder een dekzeil

premium
Interieur, Woningreportages

De bewoners lieten in een eerste fase verschillende delen van hun huis verbouwen. Een paar jaar later contacteerden ze dmvA Architecten voor het achterste deel. “In de jaren 1980 was aan het huis een typische houten verandaconstructie geplaatst met afgeschuinde hoeken en een glazen dak. Deze constructie had een aantal bouwtechnische problemen, was weinig functioneel en er was een probleem van oververhitting in de zomer. Bovendien waren de houten raamprofielen zo groot gedimensioneerd dat de connectie met de tuin verloren was gegaan. Zonde, als je weet dat die 120 m2 groot is. En dat terwijl het huis in hartje Mechelen…

premium

Verder lezen? maak een gratis account aan

Wil je verder lezen? Dit artikel verscheen eerder in ons magazine maar kun je nu ook online GRATIS lezen! Log in of registreer om verder te lezen.