De badkamer: drie rustgevende sferen

Badkamer

De badkamer: drie rustgevende sferen

premium
Badkamer en wellness, Interieur

In ons drukke, dagelijkse leven steken stress en vermoeidheid vaak de kop op. Een plekje in huis waar je even tot rust kan komen en lekker kan ontspannen is dan ook geen overbodige luxe. De badkamer leent zich daar uitstekend toe: een luilekker bad, een frisse douche... In combinatie met de juiste materialen en kleuren de perfecte getaway. Laat je alvast inspireren door deze drie trends.

In dit artikel willen we drie grote badkamertrends analyseren. Er is de terugkeer naar de natuur, die niet alleen in de badkamer maar in alle vertrekken in huis tastbaar wordt, zeker in die ruimtes waar ontspanning en herbronning centraal staan. We hebben het ook over de ‘open’ badkamer die meestal met de slaapkamer in verbinding staat. Tot slot belichten we de minimalistische trend. Die tekent zich al een aantal jaren af, en is nog altijd actueel. Elk van die trends beantwoordt aan specifieke criteria op het vlak van materialen, kleuren, sanitaire toestellen en verlichting. Aan de hand van ons korte…

premium

Verder lezen? Maak een gratis account aan

Wil je verder lezen? Dit artikel verscheen eerder in ons magazine maar kun je nu ook online GRATIS lezen! Log in of registreer om verder te lezen.