De ingrediënten voor een semiprofessionele keuken

De ingrediënten voor een semiprofessionele keuken

premium
Interieur, Keuken

Je bent hobbykok, hebt een Bed & Breakfast of ontvangt geregeld vrienden of familie? Dan mag je keuken vast een paar extra’s hebben. Semiprofessionele keukens worden steeds populairder. Maar waar zit het verschil met een gewone keuken?

Om te beginnen heeft de semiprofessionele keuken meer gemeen met een gewone keuken dan met een bedrijfs- of restaurantkeuken. Je hoeft dus niet onmiddellijk naar een specialist in industriële fornuizen en koelkasten te lopen. Maar de professionele keuken geeft wel degelijk inspiratie. Grotere koelkast Alles start bij de koelkast. In een semiprofessionele keuken mag de koelkast gerust iets hoger of breder zijn. Een klassiek model is 60 cm breed. Maar een koelkast van 75 cm is nog zo handig om bijvoorbeeld een plateau met desserts koel te houden. Bij de meeste koel/vriescombinaties zit de diepvries onder- of bovenaan. Als alternatief…

premium

Verder lezen? Maak een gratis account aan

Wil je verder lezen? Dit artikel verscheen eerder in ons magazine maar kun je nu ook online GRATIS lezen! Log in of registreer om verder te lezen.