Langer genieten van je terras met een terrasoverkapping

Zonneschermen, luifels, lamellendaken...

Langer genieten van je terras met een terrasoverkapping

premium
Interieur, Outdoor

Terrasoverkappingen winnen aan populariteit en maken ondertussen zo goed als onlosmakelijk deel uit van de woning, of is het nu van de tuin? Ze situeren zich precies op de grens tussen de twee. Ze vormen een naadloze overgang van binnen naar buiten en laten je zowel in volle zomer als op minder zonnige dagen van je terras genieten.

Fabrikanten komen met steeds inventievere oplossingen en kwaliteitsvollere materialen om je zo lang mogelijk van je terras en tuin te laten genieten. Gezien het grillige temperament van ons Belgisch weer is dat een goede zaak! Terrasoverkappingen, windschermen, waterdichte luifels, geïntegreerde verlichting en terrasverwarming… de mogelijkheden zijn legio. Wat jouw terras exact nodig heeft, hangt af van verschillende factoren: de ligging van je woning, de omgeving, de plaats die je hebt… en natuurlijk je budget. Wat het ook is, de kans is groot dat je zoekt wat je vindt. Zonneschermen Zonneschermen doen vaak nog denken aan de veelkleurige, bloemige luifels die…

premium

Verder lezen? Maak een gratis account aan

Wil je verder lezen? Dit artikel verscheen eerder in ons magazine maar kun je nu ook online GRATIS lezen! Log in of registreer om verder te lezen.