Perfect en stijlvol omheind

Perfect en stijlvol omheind

premium
Interieur, Outdoor

Een tuin omheinen kan economisch en efficiënt, met palen en draad. Mag en moet het wat steviger zijn, dan zijn draadpanelen de oplossing. Tuinschermen gaan dan weer voor een extra portie privacy, en houden eventueel zelfs het lawaai weg. Ook hagen sluiten de tuin perfect af. Mogelijkheden te over dus om je tuin absoluut privé te houden. Een overzicht.

Tuingaas op rol doet wat het moet doen: de kinderen veilig in de tuin laten spelen, huisdieren binnen houden en ongewenst bezoek duidelijk maken dat dit jouw privé-eigendom is. Een afsluiting van meer dan 1,5 m hoog is trouwens een eerste barrière om ongewenste bezoekers te ontraden binnen te breken. Sterker dan draad Draadpanelen hebben dezelfde functionaliteiten als gaas op rol, maar zijn sterker en blijven, als ze goed geplaatst zijn, een tuinleven lang strak in het gelid en mooi rechtop staan. Draadomheiningen die niet goed zijn opgespannen, durven namelijk na verloop van tijd wel eens door te zakken. Paneelafsluitingen…

premium

Verder lezen? Maak een gratis account aan

Wil je verder lezen? Dit artikel verscheen eerder in ons magazine maar kun je nu ook online GRATIS lezen! Log in of registreer om verder te lezen.