Relaas van een zolderrenovatie

premium
Te sorteren, Zolderinrichting

EEN GESLAAGDE RENOVATIE, DANKZIJ DE PARTNERS...

Begin augustus 2010 kwamen Dorith en Ben, de eigenaars van de zolderruimte, samen met werfleider VICTOR voor een eerste plaatsbeschrijving. Van meet af aan stond vast dat de firma VICTOR niet alleen zou instaan voor de coördinatie van de werkzaamheden, maar ook een deel van de uitvoering voor zijn rekening zou nemen. Aanvankelijk zag de zolderverdieping – de hoogste verdieping van een statig oud herenhuis in de Antwerpse Wetstraat – er allesbehalve aantrekkelijk uit. Logisch, want het huis dateert van 1890. Er moest dus heel wat werk verricht worden om van de zolder een bewoonbare ruimte te maken. Een ruimte…

premium

Verder lezen? maak een gratis account aan

Wil je verder lezen? Dit artikel verscheen eerder in ons magazine maar kun je nu ook online GRATIS lezen! Log in of registreer om verder te lezen.