Ruimte en licht troef

Ruimte en licht troef

premium
Interieur, Reportages

Oorspronkelijk stonden op de plek van de beletagewoning twee arbeidershuisjes. Die maakten deel uit van de typische bebouwing in de Rupelstreek waar vroeger de steenbakkerijen en kleiputten welig tierden. In de jaren 1970 werden de twee huisjes platgegooid en kwam deze voor de wijk atypische bel-etagewoning in de plaats. “Niet alleen de ruimtelijkheid van de woning, maar ook de buurt sprak ons meteen aan. Alles is vlot bereikbaar dankzij de nabijheid van de A12 en de E19, en de wijk kan door het nabijgelegen recreatiedomein De Schorre en de kleiputten niet meer uitbreiden. Bovendien is de buurt de laatste tien…

premium

Verder lezen? maak een gratis account aan

Wil je verder lezen? Dit artikel verscheen eerder in ons magazine maar kun je nu ook online GRATIS lezen! Log in of registreer om verder te lezen.