woonreportage

Van benepen zolder tot royale leefruimte

premium
Ruwbouw

Deze klassieke bungalow vormt de thuis van een gezin met opgroeiende tienerkinderen. Ze kochten het huis in de jaren negentig en richtten toen al meteen een slaapkamer, badkamer en een bureau op zolder in. Het grootste gedeelte van de zolder bleef echter onbenut, terwijl het gezin wat extra ruimte eigenlijk best kon gebruiken. Maar zonder echte verbouwing was er niet veel mogelijkheid om uit te breiden. Het dak was immers vrij steil en reikte aan de ene kant tot 1,20 meter boven de grond. Dat betekende dat de meeste oppervlakte van de zolder niet echt bruikbaar was. Toen de eigenaars…

premium

Verder lezen? maak een gratis account aan

Wil je verder lezen? Dit artikel verscheen eerder in ons magazine maar kun je nu ook online GRATIS lezen! Log in of registreer om verder te lezen.